Aan de slag bij Karwei

Jaren geleden heb ik contact opgenomen met mijn toenmalige verzekeringsmaatschappij. Ik vertelde ze dat de polissen veel goedkoper konden, na ons gesprek kreeg ik een geldbedrag teruggestort ter compensatie, dan weet je dat je jarenlang te veel hebt betaald. Ik was al een aantal jaren lid van HIT Profit op gebied van energie. Ik heb een afspraak gemaakt met een van de accountmanagers, die direct HIT Insurance inschakelde

 

 

Uitdaging:

Als kind heb ik meegemaakt dat de winkel van mijn vader in de brand vloog. Daarom ben ik nu zelf zeer alert op brandgevaar en veiligheid. Daarnaast zijn er ook verzekeringen nodig voor arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim en schades. Maar ook continuïteit van winkels is belangrijk, dus het gehele verzekeringspakket moest bekeken worden.

 

Oplossing:

HIT Insurance kwam met duidelijke prijzen en voorwaarden en kijken naar verbetering en besparing. Erg transparant en je ziet direct wat je besparing is t.o.v. de huidige verzekeraar.
Complete ontzorgen op het gebied van energie en verzekeringen én besparing van 8,5k per jaar. Dus voor betere voorwaarden en condities ook nog eens 20% extra besparing.

 

Resultaat:

HIT Insurance nam mijn polis onder de loep en bespaarde meer dan 20%. Daarnaast waren de voorwaarden beter, denk aan het ontbreken van non-payment clausules en uitgebreid preventie advies. Voor mij een makkelijke keuze. Door HIT word ik nu volledig ontzorgd en ik bespaar meer dan € 8.500, -. Zeker de moeite waard!”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

45 medewerkers

“Een goede brandverzekering is in mijn branche erg belangrijk. Ik let streng op brandveiligheid. HIT Insurance nam mijn polis onder de loep en bespaarde meer dan 20%. Het advies en de transparantie over korting was erg prettig. Ook omdat zaken erg inzichtelijk werden.”

Erik van Vliet
Eigenaar van Vlibo Bouwmarkten en Karwei franchisenemer.

Bekijk de case
Het verschil dat hit profit maakt

HIT Insurance wist een besparing op te leveren van 20% op mijn verzekeringspolissen, tegen betere voorwaarden dan ik had. Zij beheren mijn verzekerings- en energieportefeuille nu actief, zodat ik tijd overhoud voor klanten bij Karwei.

Besparing energie
19
Besparing verzekeringen
20

Wilt u ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Gemiddelde besparing van 31% op verzuimverzekeringen
  • Gemiddelde besparing van 18% op schadeverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek