PLUS Linssen in Heerlen

In de supermarkt is het belangrijk om te letten op de (vaste) kosten. Inzicht verkrijgen in je energie- en verzekeringskosten zijn van groot belang. Daarnaast zijn deze kosten vaak niet transparant. Als supermarkteigenaar wil je bezig zijn met klanten en niet met (overbodige) administratie.

Mathieu Linssen, eigenaar PLUS Linssen

“HIT wist een besparing op te leveren van 30% op mijn verzuimverzekering. Zij beheren mijn verzekeringsportefeuille nu actief, zodat ik tijd overhoud voor mijn (online) klanten en daar houden wij van bij PLUS.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

75 medewerkers

De uitdaging

Als supermarktondernemer ben je veel tijd kwijt met personeelszaken, maar ook met verzekeringen en andere aangelegenheden. Je let dan niet direct op de belangrijke details, maar wel op extra besparingen in de zaak.

In het kader van de informatieplicht energiebesparing wilde ik graag inzicht in het verbruik van onze supermarkt en dan ook met betrekking tot koelingen en vriezers et cetera.

De Oplossing

Door de HIT Energy Solution zie ik nu direct het (dagelijks) verbruik, maar ook waar de pieken zitten. Dit is nu erg inzichtelijk. Daarnaast is direct duidelijk waar de grote besparingen en terugverdientijden zitten, zoals LED verlichting en andere erkende maatregelen.

Wat betreft duurzaamheid waren wij al goed bezig, omdat wij mijnwater gebruiken voor verwarming en terugleveren. Toen HIT Insurance de verzekeringspolissen ging vergelijken zagen we direct enorme besparingen per jaar.

Het resultaat

Er wordt minder energie verbruikt en we hebben goed inzichtelijk waar de grote verbruiken zitten. Deze passen we langzaam aan, zodat er in de toekomst nog meer bespaard kan worden op ons energieverbruik en dus kosten.

De enorme besparing op de verzuimverzekering was €11.000,- per jaar. Dat is enorm en kan geherinvesteerd worden in onze mooie winkel.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"HIT wist een besparing te realiseren van 30% op mijn verzuimverzekering. Zij beheren mijn verzekeringsportefeuille nu actief, zodat ik tijd overhoud voor mijn (online) klanten en daar houden wij van bij PLUS."

Besparing energie-inkoop
19
Besparing verzuimverzekering
30

Wil jij als supermarktondernemer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek