PLUS supermarkt Schinveld

In de supermarkt is het belangrijk om te letten op de (vaste) kosten. Inzicht verkrijgen in je energie- en verzekeringskosten zijn van groot belang. Daarnaast zijn deze kosten vaak niet transparant. Als supermarkteigenaar wil je bezig zijn met klanten en niet met (overbodige) administratie.

Bob Muijs, eigenaar PLUS Schinveld

“Van het ontzorgen en besparen op energie & verzekeringen gaat mijn ondernemershart sneller slaan. Nu kan ik dit geld aan mijn zaak besteden en onze klanten laten genieten”. Daar houden wij van bij PLUS.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

70 medewerkers

Hoe heb je HIT Profit leren kennen?

Door de informatieplicht, in het kader van de Wet milieubeheer, kwam ik in contact met HIT. Ik was verrast door de complete ontzorging op dit gebied.

De scan, de formulieren en het inregelen van de HIT Solution was zo gebeurd. Zelfs de inschrijving bij het RVO was geregeld.

Welke voordelen heeft het je opgeleverd?

Als supermarkteigenaar moet je goed op de kosten letten. Toen ik met HIT Insurance in contact kwam, zag ik de enorme verschillen in premies van (bedrijfs)verzekeringen. Ik was prima verzekerd, maar toen HIT de polissen van mijn ziekteverzuimverzekering van het personeel ging vergelijken met andere aanbieders, zag ik dit enorme verschil. Dit was 8 duizend euro per jaar!

Ten slotte hebben we nog gekeken naar verzekeringen voor het wagenpark en daar kwam nog een extra besparing bovenop.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"Van het ontzorgen en besparen op energie & verzekeringen gaat mijn ondernemershart sneller slaan. Nu kan ik dit geld aan mijn zaak besteden en onze klanten laten genieten”. Daar houden wij van bij PLUS"

Besparing energie-inkoop
19
Besparing auto- en verzuimverzekeringen
30

Wil jij als supermarktondernemer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek