PLUS Supermarkten in Nederland

In de supermarkt is het belangrijk om te letten op de (vaste) kosten. Inzicht verkrijgen in je energie- en verzekeringskosten zijn van groot belang. Elke vierkante meter van mijn supermarkten is in kaart gebracht, inclusief het energieverbruik.  Als supermarkteigenaar wil je bezig zijn met klanten en niet met (overbodige) administratie.

“Alle energiezaken & verzekeringszaken worden nu voor mij geregeld. Heel fijn want nu heb ik meer tijd voor mijn winkel en onze (online) klanten. Nu kan ik meer tijd en geld investeren om onze klanten te laten genieten. Dat is een heerlijk gevoel.

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

150 medewerkers per supermarkt

Hoe heb je HIT Profit leren kennen?

Als PLUS ondernemer wil ik graag inzicht in energiekosten en facturen, maar wil ik vooral ontzorgd worden.

Door de informatieplicht, in het kader van de Wet milieubeheer moest ik aan veel eisen voldoen. Ik was verrast door de complete ontzorging op dit gebied.

Veel PLUS ondernemers ontzorgd door HIT Profit

In ons kennis- en inkoopcollectief bevinden zich meer dan 25 PLUS supermarkten die wij ontzorgen. Mocht je willen weten welke dit zijn en wat we hier doen? Vul dan onderstaand formulier in.

Het verschil dat HIT Profit maakt

"Alle energiezaken en verzekeringszaken worden nu voor mij geregeld. Heel fijn want nu heb ik meer tijd voor mijn winkel en onze (online) klanten. Nu kan ik meer tijd en geld investeren om onze klanten te laten genieten".

Besparing energie-inkoop
19
Besparing verzuimverzekeringen
30

Wil jij als PLUS supermarktondernemer ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Insurance voor u:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Besparing die kan oplopen tot ruim 30% op verzuimverzekeringen
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek