Stappen blijven zetten

Restaurant Hugo is al jaren een begrip in Waalwijk. Het begon dertig jaar geleden als café-restaurant met Hans Maarschalkerweerd als eigenaar. Nu is de horecagelegenheid uitgegroeid tot een gevestigde ontmoetingsplek, met uitgebreide keuken, waar mensen graag komen eten en drinken.

Mede-eigenaar Leo: “Stilstaan kunnen we niet en dus blijven we altijd stappen zetten om te ver nieuwen.” Hugo is inmiddels uitgebreid met een tweede vestiging, Haven 12, die inspeelt op behoeftes van jong en oud.

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

30 medewerkers

Meer weten over Restaurant Hugo

De uitdaging

LBG staat voor ‘Leisure, Business, Groups’, vertelt de eigenaar. “Dat dekt de volledige lading van de doelgroepen die we bedienen en ieder hotel zorgt daar op zijn eigen manier voor.  “Gasten worden op alle locaties even gastvrij behandeld en de eigenwijze, ludieke eigenschappen komen overal terug. Zo huur je op de ene locatie een levende goudvis of wandelende tak als gezelschap en schep je in de bioscoop van Mabi Hotel Maastricht je eigen popcorn”, zegt een trotse Rino.

Naast het belang van de eigen wijze van LBG, is duurzaamheid ook een belangrijk aspect.

De Oplossing

Al ruim 10 jaar werkt restaurant Hugo samen met HIT Profit. Bas licht toe: “Marco Alders van HIT Profit zit zo’n twee keer per jaar bij ons aan tafel om te kijken hoe we de komende jaren het beste energie inkopen. Het werkt goed als een expert je kundig over duurzaamheid en energie inkopen informeert en adviseert.”

Het resultaat

Doordat we ons niet bezig hoeven te houden met energiezaken kunnen we ons voortdurend richten op vernieuwing. “Door onze eigen koers te varen, staan
we in onze kracht. Daar om zijn we onderscheidend en blijven we onszelf ontwikkelen.”

Het verschil dat HIT Profit maakt

“Al ruim 10 jaar werkt restaurant Hugo samen met HIT Profit. “Marco Alders van HIT Profit zit zo’n twee keer per jaar bij ons aan tafel om te kijken hoe we de komende jaren het beste energie inkopen. Het werkt goed als een expert je kundig over duurzaamheid en energie inkopen informeert en adviseert.”

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als bedrijf ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Profit ook voor jou:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Gemiddelde besparing van 19% 
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek