Van 100 m² naar 1800 m² bedrijfspand

Van Beusichem Bouwmarkt B.V. vaart sinds een jaar onder de vlag van KlusWijs.
De geschiedenis van het bedrijf gaat echter verder terug dan dat. Zo’n 23 jaar geleden nam eigenaar Leo van Beusichem de bouwwinkel van zijn ouders over wegens de gezondheid van zijn moeder. ”Ik had nooit verwacht dat ik hier zou staan met mijn bedrijf: een pand in Kesteren en 12 werknemers.”

Afgenomen diensten

Aantal medewerkers

12 medewerkers

Meer weten over KlusWijs

De uitdaging

Door continu mee te gaan met trends, blijft Leo met zijn bedrijf vernieuwen. “We vinden het belangrijk dat onze klanten uitstekend geholpen worden en met een tevreden gevoel weer de winkel uitlopen. Bezig zijn met energiezaken, wet- en regelgeving en verduurzamen is niet mijn corebusiness, maar wel heel belangrijk.

De Oplossing

Toen Leo met zijn bedrijf een jaar geleden aan de verbouwing van het nieuwe pand begon, kwam HIT Profit om de hoek kijken. Leo: “Het hele energieverhaal besteed ik graag uit, ik sta liever op de werkvloer om klanten te adviseren. Dankzij HIT Profit werd dit direct goed aangepakt. Zij adviseerden ons over de mogelijkheden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid, zoals het plaatsen van ledverlichting.”

Het resultaat

“Het contact met HIT Profit verloopt vlot”, vertelt Leo. “Via de mail stuur ik ons verlanglijstje en zij realiseren het. Zij zorgen er daarnaast voor dat de juiste instanties op de hoogte zijn van onze gegevens en ze adviseren ons doorlopend over duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld over zonnepanelen. Mijn bedrijf zit in een huurpand, dus je mag niet zomaar panelen plaatsen. HIT Profit
kijkt hierin mee naar de mogelijkheden.”

Het verschil dat HIT Profit maakt

“Via de mail stuur ik ons verlanglijstje en HIT Profit realiseert het. Zij zorgen er daarnaast voor dat we voldoen aan wet- en regelgeving en ze adviseren ons doorlopend over duurzame oplossingen.”

Besparing energie-inkoop
19
Besparing energieverbruik
15

Wil jij als bedrijf ook zo’n succesverhaal?

Dit doet HIT Profit ook voor jou:

  • Deskundig en onafhankelijk
  • Gemiddelde besparing van 19% 
  • Maatwerk, want elke organisatie is uniek