We zijn trots om te melden dat we per 1 maart een nieuwe samenwerkingspartner hebben gevonden in Cultuurconnectie. Cultuurconnectie heeft 140 aangesloten leden, waaronder centra voor de kunsten, muziekscholen en volksuniversiteiten.

Deze leden zullen we met onze integrale aanpak op energie helpen om te verduurzamen en te besparen op inkoop en verbruik. Met onze Energy Solution voldoen zij bovendien aan de eisen van de Wet Milieubeheer.

Jan Brands, Directeur Cultuurconnectie over onze samenwerking: “Op basis van onze gesprekken met HIT Profit en de ervaringen van diverse van onze leden met HIT Profit, verwachten wij binnen onze samenwerking dat HIT Profit onze leden (centra voor de kunsten, muziekscholen en volksuniversiteiten) op het gebied van energie kan ontzorgen en een mooie besparing voor hen kan realiseren op de jaarlijkse energielasten. Ook op het gebied van verduurzaming hebben wij zeer hoge verwachtingen van deze nieuwe preferred supplier.”

HIT Profit biedt aantrekkelijke voorwaarden voor uw bedrijvenpark, brancheorganisatie of bedrijf. Door onze ervaring verduurzamen we uw leden en u efficiënt en helpen we om lucratieve besparingen te realiseren. Meer weten? Neem contact op met ons via 013-5719913 of via servicedesk@hitprofit.nl.