HIT Services

Verplichting laadpalen voor elektrische auto's

Elektrisch rijden wint aan populariteit en is ‘hot’. Er komen steeds meer nieuwe elektrische auto’s bij en de overheid stimuleert dit nog eens extra door fiscale voordelen en subsidies met betrekking tot de aanschaf van elektrische auto’s. Het ziet er dus naar uit dat elektrisch rijden de toekomst heeft. En dan geldt ook nog de nieuwe wetgeving per 2020. Is het tijd voor laadpalen bij jouw bedrijf?

Maar waar moet je rekening mee houden? En hoe weet je of jouw bedrijf deze overstap kan maken? Wij informeren je graag en nemen het gehele traject voor je uit handen.

Wil jij meer informatie over laadpalen?

Maak hier dan snel een afspraak

Wetgeving 2020

Deze wet houdt in dat nieuwe of (deels) ingrijpend gerenoveerde commerciële gebouwen met 10 of meer parkeerplaatsen minimaal één oplaadpunt moeten hebben. Tevens moet op 10% van de overige parkeerplaatsen tenminste voorzieningen zijn getroffen om meer laadpalen te kunnen plaatsen in de toekomst, zoals bekabeling.

Meer weten over details? Bel dan snel met HIT Profit.

Technische aspecten

Er zijn diverse technische én logistieke aspecten waar je rekening mee dient te houden als je laadpalen laat plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het maximale beschikbaar vermogen. En zo zijn er nog meer aspecten die van belang zijn. Lees het in de whitepaper of neem contact met ons op.

Fiscaal voordeel

Vanuit de overheid wordt installatie van elektrische laadpalen, vanaf een investering van 2500 euro, gestimuleerd door middel van drie fiscale voordelen. Download de whitepaper voor meer informatie of neem contact met ons op.

Laadpalen inzichtelijk maken

De verplichte laadpalen vragen een investering, maar kunnen je ook wat opleveren. Vanuit HIT Profit helpen we organisaties met alle relevante energiezaken. Door gebruik te maken van onze kennis en partners kan het exploiteren van een laadpaal een positieve businesscase worden. Ook is het aanvragen van laadpalen een proces wat tijd kost. Hieronder maken wij het graag voor je duidelijk welke stappen er ondernomen worden:

HIT Profit is onafhankelijk en kiest altijd de beste mobiliteitspartner die past bij jouw aanvraag!

Ook graag meer inzicht in laadpalen?

Neem snel contact met ons op.