HIT Services

SDE++ subsidie aanvragen?

Je denkt erover om te investeren in zonnepanelen en je wilt hiervoor gebruik maken van de SDE++ subsidieregeling. Maar waar begin je? En waar heb je recht op?

We kunnen ons voorstellen dat je geen tijd hebt om je hierin te verdiepen. Want je wilt je eigenlijk gewoon bezig houden met andere belangrijke zaken. Dat begrijpen wij. 

We helpen je graag en kunnen dit gehele traject voor je uit handen nemen. Van persoonlijk advies tot de volledige aanvraag. We nemen graag de tijd voor je.

De grootste besparing is verduurzamen.

Maak snel een afspraak

Wat is de subsidieregeling SDE++ ?

Met de SDE++ stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de productie van duurzame energie. Het gaat met name om projecten op het gebied van zonne-energie.

Welke voorwaarden kent de SDE++?

Om in aanmerking te komen voor de SDE++ subsidieregeling voor zonnepanelen moet je aan onderstaande voorwaarden voldoen:

  • De SDE++ subsidie is alleen toepasbaar bij grootverbruiksaansluitingen (>3 x 80A).
  • De installatie moet minimaal 15 kW zijn. Dit is vergelijkbaar met ongeveer 50 zonnepanelen.
  • Binnen 1,5 jaar na ontvangst¬†van de subsidiebeschikking moet de installatie gerealiseerd zijn. Lukt dit niet, dan vervalt de subsidie zonder boete.
  • Wil je een aanvraag indienen, dan moet je een transportindicatie van de netbeheerder meesturen. Daaruit moet blijken dat de transportcapaciteit beschikbaar is voor de locatie waarvoor je het aanvraagt.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Door onderstaande machtiging goed te keuren kunnen wij voor je aan de slag. We hebben uiteraard wat informatie van je nodig om alles in werking te zetten. We nemen hiervoor contact met je op.

Indien de subsidie wordt toegekend, ben je nog niet verplicht om de zonnepanelen daadwerkelijk aan te schaffen.

Wij verzorgen de aanvraag van de subsidie voor je.

Om de SDE++ subsidie aan te vragen moet je HIT Profit machtigen. Dit kan middels het machtigingsformulier dat je na aanmelding krijgt toegestuurd.