HIT Services

De Wet milieubeheer

Heeft jouw organisatie een jaarlijks energieverbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas? Dan ben je als bedrijf verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen vijf jaar terugverdiend kunnen worden.

Je vraagt je nu wellicht af welke energiebesparende maatregelen je dan moet nemen? En welke investeringen je moet doen? En niet geheel onbelangrijk; wat de terugverdientijd is?

Geen zorgen. Hier kunnen wij je met helpen. Met de HIT Energy Solution voldoe je volledig aan deze wetgeving.

Welke invloed heeft de Wet Milieubeheer op jouw organisatie?

Maak snel een afspraak

De Wet milieubeheer

Bedrijven en instellingen met een energieverbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 gas per jaar zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen vijf jaar terugverdiend worden.

Informatieplicht energiebesparing

Sinds 1 juli 2019 is daar de informatieplicht bijgekomen; bedrijven dienen zelf de overheid actief te informeren over welke maatregelen genomen zijn.

Erkende maatregelenlijst

Om het makkelijker te maken heeft de overheid samen met brancheorganisaties lijsten met erkende maatregelen opgesteld. Deze maatregelen hebben een terugverdientijd van vijf jaar of minder.

Duurzaam ondernemen dankzij de HIT Energy Solution

Duidelijke voorschriften vanuit de Wet milieubeheer. Maar veel werk voor jou als ondernemer of facilitair manager. Dit hoeft echter geen probleem te zijn, besparen is juist positief voor
alle partijen.

Voor bedrijven met weinig budget voor duurzaamheid is de HIT Energy Solution een relatief goedkope methode om aan de wettelijke verplichting te voldoen.

Lees meer over de HIT Energy Solution.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.