HIT Services

Zonnepanelen

Denk jij erover na om zonnepanelen te plaatsen bij je bedrijf? Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je besluit zonnepanelen te laten installeren. Is jouw dak wel geschikt? En is er in jouw regio nog genoeg ruimte om terug te mogen leveren op het energienet?

Zaken waar je in eerste instantie niet direct aan denkt, maar die wel cruciaal zijn. Het is daarom belangrijk dat je je vooraf goed laat informeren. Wij nemen graag het gehele traject van A tot Z met je door. 

Vraag hier de whitepaper zonnepanelen aan

Download nu

Zelf energieproducent

Het is belangrijk om je te realiseren dat met de plaatsing van zonnepanelen je zelf energieproducent wordt. Zonnepanelen zetten namelijk het hele jaar door (zon)licht om in energie. De opgewekte stroom kan zelf gebruikt worden of terug
geleverd worden aan het elektriciteitsnet.

Balans in investering

Het is belangrijk om op zoek te gaan naar een balans in de investering in zonnepanelen voor jouw bedrijf. Want hoeveel panelen heb je daadwerkelijk nodig en hoeveel levert dat op?

Subsidies en belastingvoordelen

Met de installatie van zonnepanelen bestaat er ook de mogelijkheid om subsidies aan te vragen of van bepaalde belastingvoordelen te profiteren. Om in aanmerking te komen voor subsidie, moet je bedrijf aan een aantal voorwaarden
voldoen.

Wil je de whitepaper zonnepanelen ontvangen?

Laat hier je gegevens achter en ontvang de whitepaper direct in je mailbox.