HIT Solution

Exclusief voor leden: online portal en app

Als lid van HIT Profit krijg je gratis toegang tot HIT Solution: ons online portal en onze app. Hier vind je alle informatie en documentatie omtrent je lidmaatschap. Tevens is het mogelijk om via de online portal en app vragen en verzoeken in te dienen of direct, via live chat, contact op te nemen met je eigen HIT-adviseur.

De portal en app bieden rechtstreeks toegang tot de HIT Energy Solution, MIJN Administratie, HIT Marktplaats en INTO Control.

Met MIJN Administratie heb je altijd inzicht in je:

  • inkoopbevestigingen
  • overeenkomsten
  • correspondentie
  • overige relevante gegevens
Inloggen MIJN Administratie

Haal meer business uit HIT Marktplaats

Via HIT Marktplaats ben je direct verbonden met al onze leden, inmiddels al ruim 6.000. Je vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en onderling zaken doen wordt eenvoudiger dan ooit. HIT Marktplaats is een deeleconomie op zich, met een ongekende potentie.

Promotie, verkoop en asset sharing

HIT Marktplaats bevordert slim en innovatie ondernemerschap. Op de marktplaats kun je speciale aanbiedingen voor HIT-leden plaatsen. Daarnaast biedt het platform de unieke mogelijkheid tot asset sharing: bedrijfsmateriaal, diensten of medewerkers die tijdelijk onderbezet zijn kun je verhuren of detacheren aan andere HIT-leden. En vice versa.

Business-to-business marktplaats

Via de business-to-business marktplaats realiseer je meer business en extra omzet. Of je bespaart juist kosten door samen te werken met collega-ondernemers. Word lid van HIT Profit en profiteer ook van het ongekende bereik van HIT Marktplaats.

INTO Control: grip op je telefonie

Met INTO Control krijg je inzicht én grip op het verbruik van de kosten voor vaste en mobiele telefonie binnen de organisatie. Alle telecomkosten worden geregistreerd, geanalyseerd en op een overzichtelijke manier gepresenteerd op één online platform.

Plan een vrijblijvende afspraak

Profiteer direct van HIT Marktplaats:

  • exposure van bedrijfsactiviteiten
  • meer business door samenwerking leden
  • kostenbesparing door asset sharing
  • extra omzet door speciale aanbiedingen