Is het niet helemaal duidelijk of de Milieuwet ook voor u geldt? Dan is het zaak om dit uit te zoeken. Zo voorkomt u namelijk fikse boetes en een hoop gedoe. HIT Profit geeft u wat meer duidelijkheid.

In totaal vallen er zo’n 400.000 Nederlandse bedrijven onder de Wet milieubeheer. Dit kunnen bijvoorbeeld winkels, restaurants, kantoren en fabrieken zijn. Deze 400.000 bedrijven zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen die binnen 5 jaar terugverdiend kunnen worden.

Mogelijke maatregelen Milieuwet De maatregelen die u moet nemen om aan de wet te voldoen, verschillen per branche. Denk aan bijvoorbeeld investeringen in verlichting of isolatie.

Kosten maatregelen Wet milieubeheer Bent u aan het piekeren over de kosten om aan de Wet milieubeheer te voldoen? Begrijpelijk. Het kan ook juist een goede reden zijn om wél te verduurzamen, omdat dit op lange termijn juist veel energiekosten bespaart. Ook maakt u misschien wel aanspraak op bepaalde subsidies. HIT Profit helpt en adviseert u graag. Lees trouwens ook onze blog met handige en laagdrempelige bespaartips.

Moet ik aan de Wet milieubeheer voldoen? Wilt u zeker weten of de wet ook voor uw bedrijf geldt? Doe dan onze gratis en vrijblijvende Energiewet-Scan. U weet binnen 30 seconden of u aan de wet moet voldoen. Ook kunnen wij u vervolgens adviseren welke maatregelen u moet nemen. Zo weet u zeker dat u 100 procent bent ingedekt. Wel zo geruststellend!