De premie voor de verzuimverzekering is een behoorlijke kostenpost voor veel bedrijven. Steeds vaker helpen wij klanten door op deze premie te besparen. Wij hebben een prima beeld van het totale speelveld van verzekeraars. Hier worden wij bijgestaan door de grootste serviceproviders van Nederland.

Binnen enkele dagen kunnen we aangeven of een switch van verzekeraar voor u interessant is. Om een voorstel uit te brengen hebben we slechts het antwoord op een drietal vragen nodig.

Omdat de meeste polissen inmiddels per dag opzegbaar zijn met een opzegtermijn van 1 maand kan een aantrekkelijke offerte snel tot het voor u gewenste resultaat leiden. In feite maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent. Binnen elke branche zijn grote premieverschillen waarneembaar.

Kortom: het is voor u zeker de moeite waard om als HIT Profit lid de mogelijkheden van een premiebesparing door ons te laten toetsen. De kans dat we u gaan verrassen is groot!

Neem voor meer informatie contact met ons op via Frank Smithson, Directeur HIT Insurance: frank@hit-insurance.nl of 013-8000242.