U mag van uw tussenpersoon verwachten dat hij kritisch de mogelijkheden in de verzekeringsmarkt voor u volgt. U herinnert zich waarschijnlijk nog goed het moment dat uw tussenpersoon u heeft verrast met een premieverlaging?!

De verzekeringsmarkt kenmerkt zich al jaren door lagere premies binnen alle branches. Een premieverlaging de afgelopen jaren zou dus eerder regel dan uitzondering moeten zijn.

HIT Profit slaagt er in om voor onder andere bouwmarkten, paramedici en horecagelegenheden steeds lagere premies te bedingen. Bij deze collectieve aanpak is de kwalitatieve inhoud van de polis net zo belangrijk, zo niet belangrijker, dan het prijsvoordeel.

We weten inmiddels dat deze beide voordelen voor u als ondernemer prima samengaan. Daarnaast bieden we u een vast team bestaande uit een accountmanager en binnendienst adviseur. Zij zorgen ervoor dat de overstap naar HIT Profit zo geruisloos mogelijk verloopt. Dit vaste klantteam staat dagelijks voor u klaar om al uw vragen over verzekeringen en risico’s te beantwoorden.

We willen graag de mogelijkheden voor u op een rijtje zetten. Met relatief beperkte informatie kunnen we inzicht geven in een mogelijke besparing. Doorgaans is een besparing op zéér korte termijn te realiseren omdat veel verzekeringscontracten per dag opzegbaar zijn met een opzegtermijn van één maand.

Aanzienlijk besparen op verzuimverzekeringen De laatste tijd merken we aanzienlijke prijsverschillen tussen de aanbieders van verzuimverzekeringen. Deze verschillen zien we niet alleen ten opzichte van de bestaande verzekeraar maar ook tussen de aanbieders die wij voor u vergelijken.
Zo merken we dat het zeker de moeite waard is om u wat betreft de verzuimrisico’s eens goed te laten adviseren door ons. Als verzekeren de beste oplossing blijkt te zijn dan kunnen we doorgaans een prima alternatief bieden voor uw huidige polis.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over deze dienst.

Laat ons u verrassen!