RKC Waalwijk en HIT Sports hebben de samenwerkingsovereenkomst voor 2 jaar verlengd. Dit onderstreept het vertrouwen dat beide partijen hebben in hun partnership.

De focus zal de komende tijd nog meer liggen op het verder uitrollen van het RKC-inkoopplatform.

Marcel van de Rande, directeur HIT Sports is trots op de langdurige en goede relatie met RKC Waalwijk. “De verlenging is voor ons een bekroning op de prettige samenwerking en een bevestiging dat RKC Waalwijk meerwaarde ziet in ons loyaliteitsprogramma; het speciaal voor de sponsoren van RKC ontwikkeld inkoopplatform, waar een groot aantal sponsoren zeer enthousiast gebruik van maakt.”

Remco Oversier, Algemeen Directeur RKC Waalwijk: “Volgend seizoen gaan wij sportief weer ‘de lift in’, daarbij hebben we alle sponsoren nodig om dit extra te benadrukken en stimuleren. Deze impuls van HIT Sports is voor ons dan ook heel belangrijk en laat zien dat RKC Waalwijk randvoorwaardelijk al staat als een huis en klaar is voor sportieve groei. Daarnaast is de samenwerking op inhoudelijk niveau ook verder gegroeid en geven we dit dolgraag een vervolg de komende twee jaar!”.