Met de lancering van deze nieuwe service bevordert HIT Profit slim, innovatief en duurzaam ondernemerschap onder haar leden. Met de HIT Energy Solution helpen en stimuleren wij onze leden om een forse energiebesparing te realiseren.

De grootste besparing op de energiekosten is te behalen door minder energie te gaan verbruiken. Iedere kWh elektriciteit of m³ gas die u niet afneemt hoeft u dus ook niet te betalen. De grootste kostenpost bij energie zijn de kosten die de overheid in rekening brengt via de energiebelasting. Deze kostenpost is niet te beïnvloeden, maar kan wel worden vermeden wanneer u iets niet afneemt.

De HIT Energy Solution in 1,5 minuut

Wet Milieubeheer De Wet Milieubeheer verplicht bedrijven die veel energie verbruiken om aan energiebesparing te doen. Zij geeft richting welke middelen ingezet kunnen worden om het milieu te beschermen. Bedrijven en instellingen zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Het gaat om gebouwen met een jaarlijks elektriciteitsverbruik van meer dan 50.000 kWh of meer dan 25.000 m3 aardgasequivalenten (Aeq).

De HIT Energy Solution helpt bedrijven die moeten voldoen aan de voorschriften voor energiebesparing in de Wet Milieubeheer. Een onmisbare tool voor wie slim en duurzaam wil ondernemen.

Contractonafhankelijk Een groot voordeel is dat onze HIT Energy Solution 100% onafhankelijk is. Ook bij een leveringscontract met een langere looptijd, kunt u met de HIT Energy Solution direct besparen op verbruik en dus op uw energiekosten.

HIT Energy Solution maakt uw verbruik inzichtelijk Grootverbruiksaansluitingen zijn al langere tijd op afstand uitleesbaar. Sinds enige tijd is het voor kleinverbruikaansluitingen ook mogelijk om een slimme meter aan te vragen of deze is inmiddels al geplaatst. Met behulp van de slimme meter, maken we uw verbruik inzichtelijk via de HIT Energy Solution. Indien de slimme meter nog niet is aangevraagd, helpen wij u graag bij het aanvraagtraject.

Gratis en vrijblijvende energiescan Onze specialisten maken gratis en vrijblijvend een energiescan van uw pand. Wij stemmen de energieplanner volledig af op uw bedrijfssituatie. Zodra de meetdata bij ons in het monitoringssysteem staan, zetten onze specialisten de verschillende actiemogelijkheden uiteen, die u een forse besparing oplevert. U bepaalt of u een actie wilt laten uitvoeren en zo ja, door wie en wanneer. Uw eigen huisinstallateur is bijvoorbeeld in veel gevallen de aangewezen persoon en zal dan ook niet worden gepasseerd. Indien gewenst, brengen wij u in contact met de juiste personen.

Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de HIT Energy Solution.