Speciaal voor haar leden is TopTruck Nederland een samenwerking met HIT Profit aangegaan.

Deze samenwerking is er op gericht om de leden van TopTruck meerwaarde te bieden in de vorm van het volledig ontzorgen én besparen op energiegebied. Niet alleen op de leveringstarieven maar ook op het verbruik van energie, door de HIT Energieplanner.

TopTruck is de garage formule voor het vrije Truck en Trailer reparatie kanaal. De formule is 6 jaar geleden gestart in Nederland, in samenwerking met GroupAuto Nederland. In de afgelopen 6 jaar is het TopTruck netwerk gegroeid naar 1000 aangesloten vrije truck en trailer garage bedrijven in Europa.

“Het eerste succes bij onze leden is al een feit” Frits Wernsen, Formule manager TopTruck: “TopTruck Nederland heeft voor HIT Profit gekozen om voor haar leden een besparing te realiseren. Er was reeds een formule deelnemer waarvoor HIT Profit al een besparing had weten te realiseren, mede hierdoor hebben wij de samenwerking opgezocht. De manier waarop HIT Profit het aanpakt, de professionele uitleg en ook de aangetoonde cijfers gaven de doorslag. Het eerste succes bij onze leden is al een feit. Het is nu al een HIT”.