Werken bij HIT Profit

Kom jij ons energie geven?

Vanuit hartje Oisterwijk doen wij er dagelijks alles aan om onze klanten energie te besparen én te geven. Ben jij de ‘energieboost’ die we zoeken? Ontneem ons dan niet de kans om jou te leren kennen. Kijk hieronder naar wie we momenteel allemaal op zoek zijn.

Accountmanagers
40 uur | Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Apeldoorn of Den Bosch
Accountmanager Vastgoed
40 uur | Landelijk
Accountmanager Industrie
40 uur | Landelijk
Key Accountmanager
40 uur | Landelijk
Energieanalist
40 uur | Landelijk

Onze interne kernwaarden

Helder

Samenwerken is de kracht van ons succes.
We communiceren dus open, eerlijk en met respect.
We doen zoveel mogelijk in een keer goed, en houden ons aan gemaakte afspraken.
We sluiten compromissen als dat nodig is.
Voor alles zetten we ons eigenbelang aan de kant om samen meer te bereiken.

Intelligent

Om onze klanten altijd te voorzien van de best beschikbare oplossing, innoveren we continu. We zijn een lerende organisatie; leergierig en progressief. Onze nieuwe kennis delen we met elkaar en met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat we de slimste speler zijn in een markt die telkens verandert.

Toekomstgericht

Een duurzame toekomst bereiken we door het aangaan van bestendige relaties. Met elkaar, en met onze klanten. We geven het goede voorbeeld. Door daadkrachtig samen te werken aan morgen.

Vragen?

Wil je graag meer informatie over de vacature(s) of procedure? Neemt contact op met onze afdeling personeelszaken: hr@hitprofit.nl of 013-591 99 13.

Open sollicitatie

Staat ‘jouw’ baan er niet tussen, maar ben je van mening dat we je toch nodig hebben? Houden we van. Laat ons weten wie je bent en wat je kunt door een e-mail te sturen naar onze afdeling personeelszaken: hr@hitprofit.nl.

Stage bij HIT Profit

Zoek je een uitdagende stage? Wij zoeken leergierige stagiair(e)s die een mooie basis voor hun toekomstige carrière willen leggen. Zin in ontwikkeling? Laat van je horen via onze afdeling personeelszaken of 013 571 99 13.

Bekijk hier ons mooie pand van binnen. Wie weet binnenkort jouw nieuwe werkplek?

360° virtual tour