Werken als

Junior projectleider energiemonitoring

Nijmegen

Ben jij analytisch sterk, heb je interesse voor energiebesparing en monitoring en wil je daar graag meer van leren? Kom ons team versterken en help onze klanten daadwerkelijk energie te besparen door inzet van onze monitoring software!

Jouw uitdaging
Jij komt met één doel naar je werk; jouw klanten meer inzicht geven in hun energieverbruik, waardoor het gebruik slimmer en efficiënter wordt. Analyses, rapporten, factuurcontroles, projectenbeheer en energie dashboards zijn allemaal gebaseerd op de honderdduizenden meterstanden die dagelijks onze databases ingepompt worden. Jij zorgt ervoor dat dit op juiste wijze wordt ingericht, je biedt klanten ondersteuning bij vragen en zorgt dat (data-)problemen worden opgelost. Ongeacht of de data per API, IoT of FTP binnenkomt, jij lost het wel op! Hiervoor maak je gebruik van je technische,- communicatieve en IT-kwaliteiten.

Jij bent...

 • analytisch sterk
 • communicatief sterk
 • Klantgericht en proactief
Solliciteer nu

Wie ben jij?

 • Je hebt een WO-denkniveau opgedaan door opleiding en/of werkervaring;
 • Je bezit sterke analytische vaardigheden;
 • Je bent communicatief sterk;
 • Je hebt een ‘ik-wil-de-klant-blij-maken’-mentaliteit, maar hebt ook het lef om grenzen te stellen;
 • Je durft vragen te stellen, zowel aan de klant als aan je collega’s;
 • Globale antwoorden en complexe (IT-) puzzels zie je als een uitdaging
 • Je hebt een positieve, collegiale instelling;
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende vragen op verschillende vlakken.

Wij bieden

Bij ons staan medewerkers voorop. Naast een marktconform salaris, ATV, vakantiedagen en de andere gebruikelijke voorwaarden bieden we vooral een goede sfeer, fijne collega’s en flexibiliteit om je woon/werk balans in te vullen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@censo.nl, t.a.v. Esther Limpens. Heb je nog vragen?
Bel Esther dan op telefoonnummer 06 – 43 25 78 92.

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wie zijn wij

Censo Data Solutions is onderdeel van Censo Energy Solutions en daarmee het zusterbedrijf van HIT Profit.  Samen met onze zusterbedrijven detecteren en realiseren we energiebesparingen voor onze zakelijke klanten, waarmee we Nederland een stukje duurzamer maken.  We bouwen vanuit Nijmegen aan de mooiste software voor energiemonitoring in Nederland, waarmee onze klanten hun energieverbruik kunnen monitoren en optimaliseren.

Onze klanten zijn veelal dienstverleners die onze software inzetten om energiemanagement diensten te leveren aan hun klantengroep. Deze dienstverleners zijn installateurs, energieadviseurs, energie inkopers, energiebedrijven en exploitanten. Maar ook grote eindgebruikers als hogescholen, ziekenhuizen, gemeentes en de Rijksoverheid verwerken hun energiedata met onze software.

Werken moet leuk zijn. Daar geloven wij in bij Censo. Dat kan alleen als we trots zijn op wat we leveren en op de manier waarop we dat doen. Onze mensen hebben de vrijheid om hun werk uit te voeren en in te delen op de manier waarop dat het beste uitkomt. Op die manier werken wij samen naar het beste resultaat.

Solliciteer nu!